24 timers service +47 40 12 06 12 recovery@reconsult.no

Dataredning Raid

Ikke overlat RAID-systemet ditt til hvem som helst!

Reconsult dataredning er anerkjent for sin raske, effektive og prisgunstige dataredningstjeneste. Vi har reddet data fra krasjede RAID-, NAS- og SAN-systemer der andre har måttet gi opp.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi er stolte over vår høye suksessrate og raske service. I noen tilfeller vil du kunne få dataene dine tilbake innen 24 timer etter aksept av tilbud. Våre team hjelper deg gjerne, døgnet rundt!

Reconsult dataredning kan redde data fra alle typer av RAID, NAS og SAN. Vi har utført oppdrag for privatpersoner, store og små virksomheter, offentlige organisasjoner samt ideelle organisasjoner, og har reddet tusenvis av gigabyte data verdt millioner av kroner.

* Vi har lang erfaring med å redde data fra RAID-servere, vi har sett de fleste problemer før.

* Vi har eget renluftslaboratorium Class-100, utstyrt med spesielle SAS/SSD/SCSI/SATA/IDE-dataredningsverktøy for disker.

* Vi tar en speilkopi av alle serverdiskene før vi fortsetter dataredningsprosessen, dermed sikrer vi at ikke data går tapt under selve dataredningsprosessen.

* Uansett hva slags konfigurasjon ditt selskap benytter i sin RAID-tabell, kan Reconsult dataredning gjenopprette det.

* Vi har et internasjonalt nettverk i ryggen som kan bistå om nødvendig

Lagringssystemer idag er alle designet for å beskytte dataene dine når en eller flere av tabelldiskene fysisk eller logisk feiler. Disse beskyttende RAID-konfigurasjonene isolerer og lukker underdisker, slik at brukere og administratorer ikke forårsaker mer skade på disk/ene. Vi redder data fra RAID- konfigurasjoner, fra 1 til og med 10, uavhengig av om skaden er fysisk eller logisk.

Reconsult dataredning hører gjerne fra deg.